Aqualyx zsírbontó injekció

Aqualyx zsírbontó injekció


Az Aqualyx® egy műtéti nélküli megoldás nyújt a makacs, lokalis zsírlerakódások minimalizálására és eltávolítására. Ideális azok számára, akik rendszeresen sportolnak és egészséges étrendet tartanak, de olyan zsírlerakódásuk van, amely nem csökken, még koncentrált testmozgás esetén sem.


Ez az Aqualysis ™ vagy Aquaplasty ™ néven ismert technika abból áll, hogy az oldatot befecskendezik közvetlenül a helyi zsírlerakódásokba. Az Aqualyx® foszfatidilkolinból áll - egy természetes anyag, amely nagyobb dózisban adva a zsírsejtek feloldását, eltávolítását okozza.

AAqualyx®-el a zsírsejtek megsemmisítése, eltávolítása hosszú távú megoldás, feltéve, hogy megtartja az elért súlyt, egészségesen táplálkozik és a szokásos módon folytatja a testmozgást, ezzel gátolva hogy újra lerakódhassanak a helyi zsírpárnák . Az Aqualyx® a zsírszövet tartós csökkenéséhez vezet, eltávolításuk után a zsírsejtek nem jelennek meg újra.


Fontos: Az Aqualyx® egy testformázó kezelés, nem pedig súlycsökkentő megoldás. Az Aqualyx® kezelés csak kis, helyi területeken alkalmazható. 


Az Aqualyx® a következő területeken használható:


-       Has
-       Hát és derék
-       Fenék
-       Felkar
-       Belső és külső comb
-       Hónalj 

 

Hogyan működik az Aqualyx®

 

Az Aqualyx® úgy működik, hogy lebontja a sejtmembránokat, hogy a zsírsejteket elfolyósítsa, végleg elpusztítsa, felszabadítva a lipideket, amelyek a nyirokrendszeren keresztül természetes módon távoznak.

 

Az kezeléssorozat 3-4 hét különbséggel alkalmazandó 3-szori ismétléssel, amelynek során az Aqualyx® zsírbontó injekciót kell beadni a megcélzott területre.

 

 

Mire számíthatok a kezelés során?

 

A kezelés előtti konzultációt követően az szakember kijelöli a kezelendő területet, meghatározza a felhasználandó mennyiséget. Az injekció beadása előtt érzéstelenítő krémet használunk hogy minimálisra csökkentsük a fájdalom érzést a kezelés alatt.

Vannak mellékhatásai?

 

Mivel az Aqualyx® nem műtéti megoldás, nincs szükség altatásra így semmilyen kockázattal nem jár ami az altatás alatt fennállna. Mivel nincs bemetszés, így varrásra sincs szükség, így hegesedés sem keletkezik.

 

Vannak ideiglenes mellékhatások, amelyek véraláfutást, duzzanatot, bőrpírt és irritációt okozhatnak az injekció beadásának területén. Néha kissé érzékeny lehet a terület érintésre, zsibbadhat vagy viszket, de ezek a mellékhatások általában 1-3 nap alatt elmúlnak.

Hány kezelésre lenne szükségem?

 

A zsírlerakódások csökkenése már egy kezelés után megfigyelhető, azonban a kívánt eredmények elérése érdekében három alkalommal ajánlott.

 

Milyen eredményekre számíthatok?

A zsír csökkentése a megcélzott területen a kezelés után néhány héttel megfigyelhető. Az észrevehető eredmények megjelenésének sebessége a sejtmembránok stabilitásától függően változik; a fiatalabb páciensek akiknek erősebb, stabilabb a sejtmembrán nagyobb valószínűséggel az eredmények hosszabb idő után jelentkeznekKisebb területen használt zsírpárnákban a kívánt eredmények már egy kezelés után láthatók.