Arcfiatalítés szálbehúzással

Arcfiatalítés szálbehúzással

 

Arcfiatalítés szálbehúzással
Az FTC szálbehúzás egy nem műtéti eljárás, amely allergiás reakcióktól mentesen, metszések nélkül, teljesen természetes biolifting fonalak használatával, azonnali, tartós eredményt ér el. A hagyományos nyugati thread lift eljárás, illetve a keleti, akupunktúrás, izomfájdalmat csökkentő szálbeültető beavatkozások elemeiből merít. 

A bio felszívódó szálas arckontúr kezelés poliglikolsav és polidioxanon szálakkal történik, amelynek hármas hatása van:
    •    Kontúrozás – akár arcvékonyításról legyen szó,akár az ideális háromszögforma kialakításáról, de a feszességét vesztett arc megemeléséhez is kiváló kezelés.
    •    Bőrmegújítás – mikrosérülések alakulnak ki a tű és a bioszálak hatására, amelyek fokozzák a saját sejtek termelődését, emiatt a bőr megújul,feszesebbé válik.
    •    Anti-aging (öregedés gátló)– a bio-felszívódó szálak javítják a vér mikrokeringését, ami lassítja a sejtek öregedési folyamatát.


VÉKONYSZÁLAS ARCFESZESÍTÉS
A fine thread lifitng, azaz a vékonyszálas arcfeszesítő egy forradalmian új technika, az egyik leginnovatívabb eljárás ma a bőrfeszesítés területén. A megereszkedett bőr megemelésére és feszesítésére tökéletes,természetesen úton végzett kezelés.
Az eljáráshoz egy nagyon vékony tűt és a tűhöz fűzött speciális, biológiai úton felszívódó, különböző vastagságú, hosszú, formájú (egyenes, csavart) szálakat használunk. A megfelelő gyógyulás elősegítéhez azonban fontos az egészséges életmód. A kezelést megelőző napokban ajánlatos könnyű ételeket fogyasztani, a megfelelő mennyiségű folyadék bevitel, illetve a vitaminok szedése ( C-vitamin,cink,szelén) is javallott.
A vékonyszálas arcfeszesítés vitathatatlan előnye, hogy gyors, nincs szükség műtétre, nem maradnak utána hegek, nagyon rövid a gyógyulási idő és a hatása rendkívül tartós.

A VÉKONYSZÁLAS BŐRFESZESÍTÉS HATÁSA
Azonnal látható eredmény,ugyan is a szálak amiket beültetünk megtámasztják és emelik mechanikusan a szöveteket,rögzítik a bőrt emellett biztosítják a kollagén termelés fokozódását, segítik az anyagcsere folyamatot,élénkítik a véráramot, a nyirokkeringést, valamint a bőr kötőszöveti rétegében aktiválják a regenerációs folyamatot.  Ez az új kötőszövetes rendszer támasztja, feszesen tartja a bőrt miután a szálak már felszívódtak.


MIÉRT DÖNTSÖN A FINE THREAD LIFTING MELLETT?
Ha szeretné, hogy arca fiatalosabbá, feszesebbé, ragyogóbbá és élettel telibbé váljon, gyors megoldásra vágyik, de plasztikai műtétbe nem szívesen vágna bele, akkor a vékonyszálas arcfeszesítés remek alternatívát jelenthet Önnek!
 
    •    Egyszerű beavatkozás
    •    Kis fájdalommal jár
    •    100%-ban felszívodnak a szálak
    •    Rövid a gyógyulási idő
    •    Teljesen biztonságos
    •    A természetes regeneráló folyamatok aktivizálódnak
    •    Az eljárást követően nem maradnak hegek
    •    Hatása 1-1,5 évig tart


MÉG HATÁROZOTTABB ARCFESZESÍTŐ ÉS EMELŐ HATÁS COG SZÁLAKKAL!
Az idő múlásával minden ember életében eljön az az időszak,amikor már akaratlanul is észrevesszük az öregedés jeleit. A mindennapos stressz, a napsugárzás, a környezetszennyezés mind nyomot hagynak az arc bőrén. Az idő előrahaladtával a bőr veszít a rugalmasságából, megereszkedik, megjelennek az első ráncok, amelyek fokozatosan elmélyülnek.
COG szálak alkalmazása azonban segíthet. Ezeket a bioszálakat az FTC-vel szemben a bőr mélyebb rétegébe fűzzük be, emiatt a lifting nagyobb hatását érhetjük el. A szálak mechanikailag megemelik a szöveteket, így rögtön a beavatkozás után látványos az eredmény, viszont igazi hatásukat hosszabb távon fejtik ki. A behúzott szálak stimulálják a kollagén rostok termelődését, belülről szépítve a bőrt.
Az eljárás előnye, hogy nagyon gyors, látványos eredménnyel jár, nem maradnak hegek, minimális a fájdalom és nagyon rövid a gyógyulási idő.
A COG szálas kezelés hatékonysága tovább fokozható, ha vékonyszálas arcfeszesítéssel együtt alkalmazzuk.
COG, FOGAZOTT BIOSZÁLAK
Az FTC eljárás továbbfejlesztéseként jelentek meg a Cog szálak, melyeket kis fogakkal láttak el. Ezek az apró karmok már képesek valósággal belekapaszkodni a szövetekbe és azokat erőteljesebben megemelni. Kiváló eredményeket érnek el velük nemcsak az arckontúr, de a szemöldök, az orr-ajak barázda és a száj szegletében kialakuló marionett-ránc megemelésében is. A Cog szálbehúzás a kollagéntermelés stimulációját is fokozottan segíti elő, így az eredmény akár 2-3 évig is tartós lehet.

A COG szálak nagyon jól kombinálhatóak a vékony szálas arckontúrozással. Általában először fine thread liftinggel “előkészítjük” a bőrt, majd ezt követően kerül sor a COG szálak - oldalanként kb. 3, 5, 8 - befűzésére. Ez a szám természetesen egyénenként eltérő lehet.

MIÉRT DÖNTSÖN A COG SZÁLAS ARC LIFTING MELLETT?
A fogazott bioszálakkal történő arcfeszesítés legnagyobb előnye, hogy belülről stimulálja a bőr és a szövetek regenerációját. A facelift már a kezelést követően azonnal látható, viszont a kezelés hosszabb távon fejti ki látványosan a hatását.
A COG szálas arcfeszesítés előnyei:
A terápia elsősorban a sebészeti beavatkozással szemben élvezi a legnagyobb előnyt: nem kell metszést ejteni az arcon, ugyanakkor a fiatalító hatás ugyan úgy elérhető a segítségével.

    •    Gyorsan alkalmazható
    •    Minimális fájdalommal jár
    •    Rövid a gyógyulási idő, nincs hosszas lábadozás
    •    Hegesedés nélkül gyógyúl
    •    100%-ban bio anyagok felhasználásával éri el a kívánt hatást
    •    Kontúrozza az arcot
    •    Hatása 1-1,5 évig tart
    •    Kombinálható más kezelésekkel: hyaluronsavas feltöltés, PRP (Drakula) terápia, lézeres kezelések, kémiai hámlasztás

 A felszívódó szálak hatása nem múlik el, mert intenzíven működteti a sejteket az első pillanattól fogva. A szálak nem láthatók sem a kezeléskor, sem később. A gyógyulási idő 1-3 nap. Igény szerint megismételhetőek a kezelések, amivel a fiatalító hatást csak fokozzuk. Az első kezelést követően 6 hónappal később végezhető el újabb kontúrterápia.