Időpontfoglalás Belépés
Arcfiatalítés szálbehúzással

Arcfiatalítés szálbehúzással

 

Arcfiatalítés szálbehúzással
Az FTC szálbehúzás egy nem műtéti eljárás, amely allergiás reakcióktól mentesen, metszések nélkül, teljesen természetes biolifting fonalak használatával, azonnali, tartós eredményt ér el. A hagyományos nyugati thread lift eljárás, illetve a keleti, akupunktúrás, izomfájdalmat csökkentő szálbeültető beavatkozások elemeiből merít. 

A bio felszívódó szálas arckontúr kezelés poliglikolsav és polidioxanon szálakkal történik, amelynek hármas hatása van:
    •    Kontúrozás – akár arcvékonyításról legyen szó,akár az ideális háromszögforma kialakításáról, de a feszességét vesztett arc megemeléséhez is kiváló kezelés.
    •    Bőrmegújítás – mikrosérülések alakulnak ki a tű és a bioszálak hatására, amelyek fokozzák a saját sejtek termelődését, emiatt a bőr megújul,feszesebbé válik.
    •    Anti-aging (öregedés gátló)– a bio-felszívódó szálak javítják a vér mikrokeringését, ami lassítja a sejtek öregedési folyamatát.


VÉKONYSZÁLAS ARCFESZESÍTÉS
A fine thread lifitng, azaz a vékonyszálas arcfeszesítő egy forradalmian új technika, az egyik leginnovatívabb eljárás ma a bőrfeszesítés területén. A megereszkedett bőr megemelésére és feszesítésére tökéletes,természetesen úton végzett kezelés.
Az eljáráshoz egy nagyon vékony tűt és a tűhöz fűzött speciális, biológiai úton felszívódó, különböző vastagságú, hosszú, formájú (egyenes, csavart) szálakat használunk. A megfelelő gyógyulás elősegítéhez azonban fontos az egészséges életmód. A kezelést megelőző napokban ajánlatos könnyű ételeket fogyasztani, a megfelelő mennyiségű folyadék bevitel, illetve a vitaminok szedése ( C-vitamin,cink,szelén) is javallott.
A vékonyszálas arcfeszesítés vitathatatlan előnye, hogy gyors, nincs szükség műtétre, nem maradnak utána hegek, nagyon rövid a gyógyulási idő és a hatása rendkívül tartós.

A VÉKONYSZÁLAS BŐRFESZESÍTÉS HATÁSA
Azonnal látható eredmény,ugyan is a szálak amiket beültetünk megtámasztják és emelik mechanikusan a szöveteket,rögzítik a bőrt emellett biztosítják a kollagén termelés fokozódását, segítik az anyagcsere folyamatot,élénkítik a véráramot, a nyirokkeringést, valamint a bőr kötőszöveti rétegében aktiválják a regenerációs folyamatot.  Ez az új kötőszövetes rendszer támasztja, feszesen tartja a bőrt miután a szálak már felszívódtak.


MIÉRT DÖNTSÖN A FINE THREAD LIFTING MELLETT?
Ha szeretné, hogy arca fiatalosabbá, feszesebbé, ragyogóbbá és élettel telibbé váljon, gyors megoldásra vágyik, de plasztikai műtétbe nem szívesen vágna bele, akkor a vékonyszálas arcfeszesítés remek alternatívát jelenthet Önnek!
 
    •    Egyszerű beavatkozás
    •    Kis fájdalommal jár
    •    100%-ban felszívodnak a szálak
    •    Rövid a gyógyulási idő
    •    Teljesen biztonságos
    •    A természetes regeneráló folyamatok aktivizálódnak
    •    Az eljárást követően nem maradnak hegek
    •    Hatása 1-1,5 évig tart


MÉG HATÁROZOTTABB ARCFESZESÍTŐ ÉS EMELŐ HATÁS COG SZÁLAKKAL!
Az idő múlásával minden ember életében eljön az az időszak,amikor már akaratlanul is észrevesszük az öregedés jeleit. A mindennapos stressz, a napsugárzás, a környezetszennyezés mind nyomot hagynak az arc bőrén. Az idő előrahaladtával a bőr veszít a rugalmasságából, megereszkedik, megjelennek az első ráncok, amelyek fokozatosan elmélyülnek.
COG szálak alkalmazása azonban segíthet. Ezeket a bioszálakat az FTC-vel szemben a bőr mélyebb rétegébe fűzzük be, emiatt a lifting nagyobb hatását érhetjük el. A szálak mechanikailag megemelik a szöveteket, így rögtön a beavatkozás után látványos az eredmény, viszont igazi hatásukat hosszabb távon fejtik ki. A behúzott szálak stimulálják a kollagén rostok termelődését, belülről szépítve a bőrt.
Az eljárás előnye, hogy nagyon gyors, látványos eredménnyel jár, nem maradnak hegek, minimális a fájdalom és nagyon rövid a gyógyulási idő.
A COG szálas kezelés hatékonysága tovább fokozható, ha vékonyszálas arcfeszesítéssel együtt alkalmazzuk.
COG, FOGAZOTT BIOSZÁLAK
Az FTC eljárás továbbfejlesztéseként jelentek meg a Cog szálak, melyeket kis fogakkal láttak el. Ezek az apró karmok már képesek valósággal belekapaszkodni a szövetekbe és azokat erőteljesebben megemelni. Kiváló eredményeket érnek el velük nemcsak az arckontúr, de a szemöldök, az orr-ajak barázda és a száj szegletében kialakuló marionett-ránc megemelésében is. A Cog szálbehúzás a kollagéntermelés stimulációját is fokozottan segíti elő, így az eredmény akár 2-3 évig is tartós lehet.

A COG szálak nagyon jól kombinálhatóak a vékony szálas arckontúrozással. Általában először fine thread liftinggel “előkészítjük” a bőrt, majd ezt követően kerül sor a COG szálak - oldalanként kb. 3, 5, 8 - befűzésére. Ez a szám természetesen egyénenként eltérő lehet.

MIÉRT DÖNTSÖN A COG SZÁLAS ARC LIFTING MELLETT?
A fogazott bioszálakkal történő arcfeszesítés legnagyobb előnye, hogy belülről stimulálja a bőr és a szövetek regenerációját. A facelift már a kezelést követően azonnal látható, viszont a kezelés hosszabb távon fejti ki látványosan a hatását.
A COG szálas arcfeszesítés előnyei:
A terápia elsősorban a sebészeti beavatkozással szemben élvezi a legnagyobb előnyt: nem kell metszést ejteni az arcon, ugyanakkor a fiatalító hatás ugyan úgy elérhető a segítségével.

    •    Gyorsan alkalmazható
    •    Minimális fájdalommal jár
    •    Rövid a gyógyulási idő, nincs hosszas lábadozás
    •    Hegesedés nélkül gyógyúl
    •    100%-ban bio anyagok felhasználásával éri el a kívánt hatást
    •    Kontúrozza az arcot
    •    Hatása 1-1,5 évig tart
    •    Kombinálható más kezelésekkel: hyaluronsavas feltöltés, PRP (Drakula) terápia, lézeres kezelések, kémiai hámlasztás

 A felszívódó szálak hatása nem múlik el, mert intenzíven működteti a sejteket az első pillanattól fogva. A szálak nem láthatók sem a kezeléskor, sem később. A gyógyulási idő 1-3 nap. Igény szerint megismételhetőek a kezelések, amivel a fiatalító hatást csak fokozzuk. Az első kezelést követően 6 hónappal később végezhető el újabb kontúrterápia.