Everlast Beauty Lines

Everlast Beauty Lines

Az Everest Beauty Lines Esztétikai központunkban a legmodernebb technológiákkal, és a kezelések során a legújabb anyagok felhasználásával nyújtjuk szolgáltatásainkat, mindenki számára elérhető áron

Küldetésünknek tekintjük pácienseink életminőségének javítását, átfogó szépészeti szolgáltatásainkkal mind az arc mind pedig a test természetes megfiatalításának és egészséges megjelenésének területén. Hisszük hogy mindenkinek joga van hogy megteremtse a saját magával szemben állított és elképzelt külső vonásokat, melynek segítségével elérheti a belső egyensúlyt és harmóniát. Mi ezt a testi lelki balance elérését tesszük lehetővé pácienseink számára a Everest Beauty Lines Esztétikai központunkban.

Kezeléseinket és szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük a legmodernebb és legújabb csúcstechnológiákkal, beavatkozási technikákkal és felhasznált anyagokkal. 

Az Everest Beauty Lines Esztétikai központunk Budapesttől mindössze 25 km-re Veresegyházon található, könnyen és gyorsan megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is egyaránt.

Köszönjük hogy megtisztel bizalmával és megtekinti szolgáltatásainkat.

Amenyiben bizonytalan hogy önnek melyik kezelés a legmegfelelőbb, kérjük keressen minket bizalommal és hívja a +36 70 366 1023 -as telefonszámot, vagy írjon nekünk az
info@everlastbeautylines.com e-mail címen.

Everlast Beauty Lines
   Aesthetic Cente
r
2112 Veresegyház, Lehár Ferenc u. 6