Esztétikai Arcszobrászat

Ajakfeltöltés, arc és állkontúr formázás, volumenpótlás és lifting hatás, ráncfeltöltés hyaluronsav töltéssel. Akezelések eredményeként a bőr visszanyeri atermészetes fiatalságát, rugalmasságát és esztétikusabb arcképet kapunk.

tovább

Ajaktöltés hialuronsavval Russian Lips

Az Everlast Beauty Lines Aesthetic Centerünkben egyedi, saját technikával készített hialuronsavas ajaktöltést végzünk, mindig szem előtt tartva a páciensek kívánságait. A most divatos Russian Lips technikát alkalmazva Magyarországon egyedülálló ajkakat alkotunk.

tovább

Esztétikai és bőrfiatalító Lézeres kezelések

A Q: kapcsolt ND/YAG lézeres bőr rejuvenációs kezeléseket a vendégünk bőrtípusának megfelelően alkalmazzuk. Egyedülállóan több fejjel rendelkező lézeres bőr rejuvenációs gépünk alkalmas Carbon Peeling, pigmentfolt eltávolítás, seprűvéna, tetoválás eltávolítás és körömgomba kezelésre is.

tovább

Zsírbontó Injekció

Az Aqualyx® egy műtéti nélküli megoldás nyújt a makacs, lokalis zsírlerakódások minimalizálására és eltávolítására. Ideális azok számára, akik rendszeresen sportolnak és egészséges étrendet tartanak, de olyan zsírlerakódásuk van, amely nem csökken, még koncentrált testmozgás esetén sem.

tovább

CO2 Frakcionált Lézer

A frakcionált szén-dioxid lézeres kezelés akár azonnali látványos eredményeket nyújt a kihívást jelentő bőrproblémákra. Hatásos ráncok, felületi barázdák, fénykárosodott, petyhüdt (megereszkedett) bőr, egyenetlen bőrtónus, akné után visszamaradt...

tovább

Esztétikai kezelések Férfiaknak

Az Everlast Beauty Lines Aesthetic Center a férfiak számára is kinál megfelelő esztétikai kezeléseket. Hajhullásban vagy szakálhiány okoz problémát úgy a mikropigmentációs kezelésünket ajánljuk, de lehetőséget kínálunk plazma kezelésre, vagy hyaluronos arcszobrászatra, ránctalanításra.

tovább


Profhilo Bioremodelling

Profhilo Bioremodelling

A Profhilo® az öregedés jeleinek sejtszinten történő megfordításán kívül, stimulálja a bőrt az új kollagén- és elasztinsejtek termelésére, a finom és mélyebb ráncok megjelenését jelentősen javítja és feszesíti, ezzel sokkal fiatalosabb bőrt kölcsönöz.

Hyaluronsavas Biorevitalizáció

Hyaluronsavas Biorevitalizáció

Senki előtt nem titok, hogy az életkor előrehaladtával a bőrön felületi, vagy mély ráncok jelennek meg, csökken a rugalmassága, elszíneződések képződnek a felületén. A szépségszalon számosféle eljárást kínálnak a bőr helyreállítására és megújítása érdekében - ez lehet mezoterápia, vegyi és enzimkezelések és sok más módszer. Ezen túlmenően, ma a leghatékonyabb eljárás, a hialuronsavas biorevitalizáció ami nagyon népszerű. Mi is ez az eljárás valójában?

CO2 Frakcionált Lézer

CO2 Frakcionált Lézer

Hogyan működik a frakcionált CO2 lézeres kezelés? A frakcionált szén-dioxid lézeres kezelés akár azonnali látványos eredményeket nyújt a kihívást jelentő bőrproblémákra. Hatásos ráncok, felületi barázdák, fénykárosodott, petyhüdt (megereszkedett) bőr, egyenetlen bőrtónus, akné után visszamaradt sötét foltok...