Hajszálerek / Seprűvéna eltávolítás

Hajszálerek / Seprűvéna eltávolítás


A világszerte új technológiának számító lézeres gyógymód minden előnyét kihasználjuk az Ön kezelésére. Egy lézer- fej segítségével a bőrfelszín alatt lévő pár mm-es erekre lézersugarakat bocsájtunk ki, melyet az erekre fókuszálunk, aminek hatására azok összehúzódnak és eltűnnek. A kezelés nem jár fájdalommal, előkészületeket nem igényel és a rehabilitáció is rendkívül gyors. A kezelést addig kell ismételni, amíg a kívánt állapotot el nem érjük. Alternatívát nyújthat az injekciós kezeléssel szemben. 

A seprűvénákról

A seprűvénák általában az alsó végtagokon, arcon megjelenő hajszálerek, melyek egészségügyi és esztétikai szempontból sem jelentenek túl jót számunkra. Leginkább a nőkre jellemzőek, megjelenésük főként genetikai hajlamtól függ, de van néhány fizikai tényező is, mely elősegítheti a kialakulásukat.

Ezek az elváltozások azt jelzik, hogy az érintett végtag nyirokkeringése nem működik megfelelően. Ha elhanyagoljuk ezeket a tüneteket, később visszér alakulhat ki. Számos esetben a nőknél terhesség alatt alakulnak ki a seprűvénák, mivel ilyenkor nagyobb terhelés nehezedik a lábakra. Másrészt ekkor a szervezet több ösztrogént termel, és ez nem tesz jót a bőr állagának.

Hogyan előzhetjük meg a seprűvénák kialakulását?  A rendszeres testmozgás nagyon fontos, hiszen az izomműködésnek köszönhetően a nyirokkeringés is helyesen működik. Aki irodai ülőmunkát végez, annak tanácsos gyakori időközönként felállni, kicsit járkálni és a lábfejét tornáztatni. A különböző méregtelenítő kúrák is hatásosak, illetve a hideg-meleg váltózuhany is. A kényelmes cipő is nagymértékben hozzájárul a megelőzéshez, valamint a rugalmas harisnyák használata. A C-vitamin rendszeres szedése is javítja a keringést, valamint a különböző vadgesztenye kivonatokból készült termékek is igen hatásosak lehetnek. Abban az esetben, ha már észleltük a tüneteket, léteznek különböző lézeres vagy injekcióval történő kezelések, melyek gyakorlatilag összeragasztják az erek falát.

Ha Ön már észlelte a problémát, látogasson el hozzánk, és bízza profi szakemberekre és eszközökre seprűvénáinak kezelését!