HI-EMTONE Elektromágneses Alakformáló Gép

HI-EMTONE Elektromágneses Alakformáló Gép


A Hollywood-i hírességek legújabb kedvenc kezelése már elérhető az EBL Aesthetic Center & Laser Clinic páciensei számára! Ezzel a vadonatúj technológiával a HI-EMTONE géppel nagyon látványos szupergyors izomtömegnövelést, és zsírcsökkenést lehet elérni rövid időn belül! 1 kezelés alatt 20-30 ezer magas intenzitású elektromágneses impulzus éri a kezelendő területet ami megegyezik az izmok összehúzódásainak számával, így megfelel például 20.000 guggolás vagy felülés gyakorlat elvégzésével!

A HI-EMTONE készülék a 2019-es megjelenése óta rengeteg nemzetközi díjat nyert el a testkezelő eljárások között, amivel a legrövidebb idő alatt lehet elérni látványos és tartós eredményt. 

  

Magas Intenzitású Fókuszált Elektromágneses Hullám (High Intensity Focused Electromagnetic Wave- azaz HIFEM) technológiával működik a gép, amely 7 Tesla erővel képes a neuronokon keresztül hatást gyakorolni az izomcsoportokra, ezáltal  azok szupramaximális összehúzódását eredményezi. Az extrémerős izommunka nem csak az izmokat építi, hanem a testzsír lebontását is eredményezi és gyorsítja az anyagcserét, méregtelenít,  így tökéletesebb és egészségesebb alakot eredményez nagyon rövid idő alatt.

A HI-EMT speciális izomépítő és zsírcsökkentő beállításokkal rendelkezik a test különböző területeire, így csökkenthetjük a csípő méretét, nagymértékben eltünteti a combok zsírjait, karcsúsítja karjait és növelheti a hasi izmokat.

Válaszd TE is a LEGÚJABB ALAKFORMÁLÓ ELJÁRÁST.

ELŐNYEI:

- Eredményes és biztonságos, bizonyított technológia
- 3 hatás, 1 kezeléssel: izomtömegnövekedés + zsírszövetcsökkenés + anyagcseregyorsulás
- Nagyon gyors és látványos eredmények, 
- 1 kúra csupán 2 hétig tart
- nincs mellékhatás és fájdalommentes a kezelés
- Csak 30 perc egy kezelés.

 
MIT ÉR EL TEHÁT A TECHNOLÓGIA?

-  Nagyobb definiáltabb izomtömeget
-  Kisebb, csökkent zsírszövetet
-  Felgyorsúlt anyagcserét
 
 
MIT NYÚJT A KEZELÉS?

- 11%-os izomtónus növekedést
- 16%-os izomtömeg növekedést
- 19%-os zsírszövet csökkenést

  

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:

- kar,
- vállak
- has,
- derék
- fenék
- hátsó, elülső comb
- vádli

Férfiaknak és Nőknek egyaránt tökéletes kezelés az utolsó centik ledolgozására és a test tónusosabbá tételére.