LED maszk

LED maszk


A Beauty Line LED Maszk terápia egy olyan fájdalommentes,modern  eljárás mely a LED technológia jótékony hatását használja fel , aminek köszönhetően különböző színű  fény sugarak hatolnak a bőr mélyebb rétegeibe. Ennek hatására a bőr természetes kollagén és elasztin termelése aktivizálódik, gyorsul a sejtek anyagcseréje, feszesebb és teltebb lesz a bőr.


Alkalmazható:


- Fényét vesztett, fakó bőr helyreállítására
- Felszíni ráncok halványítására
- Fáradt bőr vitalizálására
- Szem körüli sötét karikák halványítására
- Akne problémák kezelésére
- Pattanásos, gyulladt bőr nyugtatására, javítására

Előnyei:


-A kezelés fájdalommentes, kifejezetten jóleső érzéssel párosul.
-Nincs hőtermelés, nem károsítja a bőr felületét.
-Bármely bőrtípusnál alkalmazható és korosztálynál alkalmazható.
- Az év bármely szakában végezhető
- Kompatibilis más, már létező bőrfiatalító kezelésekkel


A LED technológiáról:


A LED fény akadály nélkül, a bőr rétegeit sértetlenül hagyva jut le a bőr mélyebb rétegeibe, ahol sejt szintű szövet stimuláció megy végbe. Ezáltal gyorsulnak a sejtek anyagcsere folyamatai, stimulálódik a kollagén termelés és az egész arc bőrnek feszesebb, teltebb kinézetet kölcsönöz. A LED technológia nem csak a ráncokat halványítja, de a különböző színekkel különböző problémák kezelhetőek.


A piros fény: az öregedési folyamatokat lassítja, ezáltal a ráncok elleni harcban segít. Tökéletes választás egyéb fiatalító, ránctalanító kezelések után vagy akár egy arcmasszázs után relaxálásra, pihentetésre.


A zöld fény: gyulladáscsökkentő hatása régóta ismert, továbbá ödémás, duzzadt területek nyugtatása, szemkörüli karikák halványítása. Arc tisztítás után kítűnő fertőtlenítő és bőr nyugtató terápia.


A kék fény: akne problémák kezelése és zsíros bőr mattítása. Gyulladt, problémás bőr kezelésében nyújt segítséget a LED kék fényének alkalmazása.