Orrformázás Hyaluronsavval

Orrformázás Hyaluronsavval

Az orrformázás már plasztikai műtét nélkül is elvégezhető!

A hialuronsavas orrformázást ajánljuk, ha elégedetlen orra formájával, azonban nem szeretne kés alá feküdni, ha egyenletesebb orrvonalat szeretne. Az orr formája, mérete és az archoz viszonyított aránya jelentős mértékben befolyásolja az arc karakterét, felelős a harmonikus arcvonásokért. Orrformálással, orrkontúrozással az arc harmonikusabbá tehető, az arc szimmetriája helyreállítható. Esztétikai központunkban hyaluronsavas feltöltéssel, vágás nélkül alakítjuk orra formáját, egyenlítjük ki az orrvonal egyenetlenségeit igényei és arca karaktere szerint.


A hyaluronsavas orrformálás  alkalmazása:

  • korrigálja az orr ívét megtörő görbületeket

  • az orrvonal egyenessé válik, 

  • módosítja az éles szögleteket, 

  • formálja az orr csúcsát és segít az orron található púpok, dudorok elfedésében. 

  • A hyaluronsavas orrformázással kezelhető a hegyes, széles, fitos, görbe és a csontos orr is.


A kezelés teljes mértékben személyre szabott, az arcod karakteréhez és igényeidhez igazodva történik, hogy arcod harmonikusabbá válhasson. Az orrformázás hyaluronsavval igény esetén a tökéletes eredmény elérése érdekében kombinálható felszívódó bioszálak bevezetésével, erről a lehetőségről a kezelést megelőző konzultáción adunk bővebb tájékoztatást. 

A kezelés menete: 

A hyaluronsavas orrformázást érzéstelenítőt tartalmazó feltöltő anyaggal, fájdalommentesen végezzük. A kezelés időtartama kb. 20-30 perc. Tű helyett egy vékony, tompa végű kanül segítségével fecskendezzük be a hialuronsavat, így bevérzés, véraláfutás nem alakul ki. Felépülési idő nincs, a feltöltés után azonnal visszatérhet mindennapi teendőihez.
Az eredmény rendkívül tartós, akár 1-1,5 évig is látványos, mivel ezen a területen a hyaluronsav lassabban szívódik fel.
  Kezelésünket természetesen férfiaknak is ajánljuk!