Pigmentfolt eltávolítás

Pigmentfolt eltávolítás


Pigmegmentfoltok kezelése Q-kapcsolt YAG lézerrel

Minden pigmentfolt esetében CSAK a lapos foltokat kezeljük, a bőrből kiállókat NEM!

A kezelést megelőzően bőrgyógyászati vizsgálat szükséges!

A kezelést egy vizsgálatnak kell megelőznie, mely során a bőrgyógyász szakorvos véleményezi hogy az adott területen végezhető e a lézeres pigmentfolt eltávolítás. 

A pigmentfolt lézeres eltávolítáával gyorsan és fájdalommentesen meg tudjuk szüntetni az arcon vagy kézfejen látható májfoltokat, szeplőket, a napfény következtében megjelenő foltokat és más egyéb jóindulatú bőrelszíneződéseket.

A kezelés lézerrel egyszerű, gyors és nem jár semmiféle kellemetlenséggel. Maga a kezelés, a pigmentfolt méretétől függően 30-60 perc lehet.

Mit kell még tudni a kezelésről?

A kezelés során a pigmentek elnyelik a lézer fényét, és a fényenergia hatására „szétesik" a pigment, amit így a szervezet a nyirokrendszeren keresztül ki tud üríteni a szervezetből. A kezelés hatására teljesen eltűnik, megszűnik a pigmentfolt, májfolt. Ez magyarázza azt hogy miért és hogyan tűnik el az elszíneződés, pigmentfolt, májfolt és lesz egységesen szép a bőrfelület. A kezelés után a kezelt bőrfelület átmenetileg kipirosodhat, sötétebb tónusú lehet, de néhány nap múlva elmúlik magától ez a változás és a folt elhalványodik. Tapasztalataink szerint általában elegendő egy kezelés, a foltok teljes eltűntetéséhez. Amennyiben az elszíneződés a bőr különböző rétegeiben van, abban az esetben meg kell ismételni a kezelést 4 hetes szünetet tartva.