Profhilo amely újra modellezi a bőr szerkezetét.

Profhilo amely újra modellezi a bőr szerkezetét.

Profhilo Bio-Remodelling.

Profhilo® hialuronsavas kezelés, amely újra modellezi a bőr szerkezetét!

Nem műtéti öregedésgátló hialuronsav injekció.

Hiányzik a bőröd volumene és rugalmassága?

Zavarnak a r
áncok, megereszkedett bőr vagy korai öregedés?

Ha biztonságos, hatékony és hosszan tartó nem műtéti öregedésgátló kezelést keres, akkor a Profhilo lehet a válasz. 

Mitől más a Profhilo?

A Profhilo® egy egyedülálló bőrszerkezet átalakító kezelés, amely a hialuronsav (HA) lassú felszabadulásával serkenti a bőr kollagén és elasztin termelését.

A többi öregedésgátló hialuronsav készítménnyel, töltőanyagokkal ellentétben, amelyek a térfogat növeléséreés a bőr kinyújtása használnak, a Profhilo®  hialuronsav a szervezetben természetesen előforduló anyagot használja az új, megfiatalodó bőrsejtek hidratálására, szilárdítására és valójában újjáépítésére.

Profhilo® az öregedés jeleinek sejtszinten történő megfordításán kívülstimulálja a bőrt az új kollagén- és elasztinsejtek termelésére, a finom és mélyebb ráncok megjelenését jelentősen javítja és feszesítiezzel sokkal fiatalosabb bőrt kölcsönöz.

Más hialuronsavak betöltése
 esetén az eredmények általában egy helyen lokalizálódnak, mert a hialuron gél azon a területen marad, ahová beadták. A Profhilo® hialuronsav azonban más. Beadása után egyenletesen eloszlik a bőrön, így a hatások az egész arcon láthatók, így sokkal egyenletesebb öregedésgátló eredményt kap.

Milyen problémákban segíthet a Profhilo?

A Profhilo kiváló öregedésgátló kezelés, klinikailag bizonyítottan segít az öregedési tüneteinek nagy mértékű javulását széles körében. Hidratátorként működik, nem úgy mint más hagyományos hialuron töltő anyagok, ezért fantasztikus azok számára, akik fáradt, unalmas és öregedő bőrrel rendelkeznek, mert a Profhilo® feszesebb, rugalmasabb és világosabb bőrt eredményez.

Példák az öregedés néhány jeleire, amelyekre a Profhilo használható:

- Olyan ráncok, mint a szarka lábak a szem két oldalán, a dohányzó ráncok, a nevető ráncok és a homlokon húzódó ráncok

- Megereszkedett, laza bőr - az arcon, a dekoltázson, a nyakon, a karon vagy a kezén és térden is.

- Fakó, tompa, kiszáradt bőr.

Hogyan működik a Profhilo?

Az életkor előrehaladtával a test kevesebb kollagént és elasztint termel - ezek a sejtek adják a bőr szerkezetének feszességét és rugalmasságát. Amikor ezek a sejtek csökkenni kezdenek, a bőr elveszti rugalmasságát, hidratáltságát, és megjelennek az öregedés első jelei, például finomabb és mélyebb ráncok.

A Profhilo közvetlenül a probléma kiváltó okát hivatott orvosolni - serkenti a kollagén és elasztin termelését és növeli a bőr rugalmasságát, hidratáltságát.

A Profhilo-t közvetlenül a bőr felszíne alá kell injektálni, mindössze 2 alkalommal 1 hónapos eltéréssel. Gyorsan fejti ki hatását, fokozza és azonnal hidratálja a bőrt, kisimítja a finom és mélyebb ráncokat, javítja a bőr textúráját.

A Profhilo az első BDDE-mentes, keresztkötött injektálhatós hialuronsav (HA) alapú termék a bőr lazaságának, petyhüddségének kezelésére. A piacon az egyik legnagyobb HA koncentrációval (64mg / 2ml) nemcsak csodálatos a bőr feszesítésére és hidratálása, hanem az egyik leghatékonyabb termék az öregedő és megereszkedett szövetek átalakítására ,újra modellezésére.

Profhilo és a bőr:

Hialuronsav - biztonságosabb öregedésgátló injekció

A The Times a Profhilót választotta 2019 legjobb kezelésének, és hihetetlenül biztonságos a hialuronsav összetételének köszönhetően.

A hialuronsav természetes módon fordul elő, és a szervezetben a HA szintjét kiegyenlíti egy hialuronidáz néven ismert enzim, amely lebontja a hialuronsavmolekulákat.

Ez a szervezet által termelt anyag a hialuronidáz, amely idővel lebontja a Profhilo töltőanyagokat, így ez a legkevésbé allergizáló töltőanyag-forma, mivel a test már fel van készítve a Profhilo® fő összetevőivel való együttműködésre.

A Profhilo® hialuronsav az az anyag, amelyet valaha használtak a bőr alá injektálni, mivel biológiailag lebontódikhialuron szerkezeti felépítése a piacon a legbiztonságosabb.

A Profhilo-kezelés előtt:

A kezelés előtt legalább egy napig el kell kerülnie a vérhígítókat, például az aszpirint és más gyulladáscsökkentőket, például az Ibuprofent vagy az Aleve-t, a halolajat, a multivitaminokat vagy az E-vitamint, mivel ezek a kezelés után fokozhatják a véraláfutások megjelenését.

A Profhilo kezelés alatt:

A kezelés során érzéstelenítő krémet alkalmazunk, hogy fájdalom mentes legyen az eljárás mindenki számára. Megjelöljük a kezelendő területeket, majd egy apró tűvel befecskendezük a Profhilo töltőanyagot. Ez enyhe kellemetlenséget okozhat, de a legtöbb ember könnyen elviseli, különösen akkor, ha érzéstelenítő krémet használunk.

A teljes kezelési folyamat általában 30 perc, nincs megkövetelt ideje, így közvetlenül a kezelés után vissza lehet térni a hétköznapi rutinhoz

A Profhilo kezelés után:

A kezelés után enyhe duzzanatot vagy véraláfutást tapasztalhat, ez néhány napon belül megszűnik és telt, feszes, fiatalos megjelenést eredményez a kezelt területen.

A kezelés után 24 órán keresztül kerülni kell a terület megérintését és bármilyen intenzív testedzési gyakorlatot, megerőltető munkát annak érdekében hogy a  Profhilo töltőanyag a kívánt helyre épüljön be és fejtse ki jótékony hatását.

Profhilo® töltőanyag lebomlási ideje személyenként változó, az injektált töltőanyag mennyiségétől, típusától és helyétől, valamint a szervezetben a hialuronidáz természetes szintjétől függően. Általában a Profhilo töltőanyagok körülbelül 6-12 hónapig tartanak, bár az optimális eredmények 3 és 18 hónap között változhatnak.

A Profhilo nem tipikus dermális töltőanyag. Nagyon különbözik az összes többi injektálható anyagtól, mivel kifejezetten a „bőr biológiai átalakítására” tervezték. Biofermentációval előállított kiváló minőségű hialuronsavból áll, amely hatékonyan elősegíti mind természetes kollagénje, mind elasztin termelését, és ezzel a bőrt belülről sikeresen megújítja.

Nagy tisztasága és adalékanyagok mentessége miatt a Profhilonak a legalacsonyabb a mellékhatási rátája, így a hagyományos töltőanyagokkal szemben sokkal biztonságosabb.

A Profhilo biztonságos?

A Profhilot világszerte használják, több mint 350 000 beteget kezeltek eddig, és nem tapasztaltak mellékhatásokat.

Biztonsági szempontból a Profhilo® rendkívül biokompatibilis, mert ultratiszta, természetes hialuronsavból készül és kémiai térhálósítószerek hozzáadása nélkül stabilizálódik. Ez csökkenti a mellékhatások kockázatát. A termék számos díjat nyert a világon, többek között:

- Az esztétika díja az év termékinnovációjának.
- A The Times 2019-es legjobb kezelése

Hány kezelésre van szükség?

Az optimális eredmények elérése érdekében ajánlott legalább két kezelést elvégezni (egy hónap különbséggel). Ha azonban a bőrproblémák súlyosak, javasolható egy harmadik kezelés is. Az eredmények fenntartása érdekében hozzávetőlegesen 6-12 havonta ismétlendő. 

Milyen gyorsan vehető észre a Profhilo kezelés eredményei?

A kezelés után azonnal észreveheő néhány eredményt, de az igazi varázslat a következő 4-8 hetekben történik, mivel a bőre felépíti az új kollagént és elasztin szerkezetét.

Az eredményeket jellemzően csak két kezelési alkalom után láthatjuk, egy hónapos időközzel.

2 napig kerülje a további esztétikai vagy kozmetikai eljárásokat. Az első napokban nem ajánlott szaunázni vagy gőzfürdőzni, szoláriumozni és kerülni kell az erős napsugárzást is.