Időpontfoglalás Belépés
Skin Booster kezelés

Skin Booster kezelés

Ez a hyaluronsavas kezelés belülről, intenzíven hidratálja a bőrt. Javítja a bőr rugalmasságát és szerkezetét, fokozatosan fiatalít. Célzottan a bőr középső rétegébe –ahova a hidratáló krémek már nem jutnak be – injektáljuk a keresztkötött hyaluronsavat, amely súlya ezerszeresének megfelelő mennyiségű vizet képes megkötni. A fáradt bőrön alkalmazva a Skin Booster hyaluronsavas kezelés egy bőr alatti hidratáló raktárt alakít ki, amely helyreállítja a bőrben a vízegyensúlyt. Kisimítja a finom ráncokat elsősorban az orcákon, nyakon, dekoltázson és kézfejen. Néhány kezelés után a bőre simább, ragyogóbb és rugalmasabb lesz.

Két féle technikát alkalmazunk:

Tűvel: Arcoldalanként 5 pontos szúrással fecskendezzük be a hyaluronsavat a nyirokcsomók közelébe, így az egész arc apró területeire is eljut az adott hialuronsav mennyiség

Tűvel: sok sok apró szúrással (mezo technika) fecskendezzük be a hyaluronsavat.

Mindkét esetben érzéstelenítő krém használata szükséges a kezelendő területen.

A látványos eredmény érdekében a 4-6 hetente 1 kezelés szükséges. Az eredmény tartósan feszes, természetes, ragyogó, hidratált bőr.

A hagyományos hyaluronsavas feltöltések az arc öregedése során megfogyatkozó zsírszövetet, az arc természetes volumenét állítják vissza. A Skin Booster abban különbözik ettől, hogy magát a bőrt fiatalítja: belülről hidratálja a bőr középső, rugalmas rostokat termelő rétegét, mely fiatalon tartja bőrét. Így az tartósan ragyogó és hidratált marad. A Skin Booster sokkal „finomabb” eredményt biztosít, mivel nem az arc volumenét változtatja meg, hanem a bőr állagát, szerkezetét fiatalítja meg. A Skin Booster a hialuronsavas arcszobrászat kitűnő kiegészítő kezelése lehet, mely során nemcsak az arcforma válik fiatalosabbá, hanem bőrének állaga is.