Szájtetoválás

Szájtetoválás

Néhány évvel ezelőtt szájtetoválás alatt még szájkontúrt értettünk, napjainkra azonban megváltozott az igény ezen a területen is. Szájtetoválással a cél nem a száj körbehúzása, hanem a vendég számára tökéletes szájforma létrehozása, akár telt, színezett ajkak, melynek teltsége, volumene harmóniában van az arc többi részével.

A szájtetoválás lágy vagy teljes satírozással lehetőséget ad a keskeny, fakó, asszimetrikus ajkak megnagyobbítására úgy, hogy az eredeti szájforma a szemnek láthatatlan lesz. A szájtetoválást megelőzi az előrajzolás, mely során Önnel együtt megtervezzük ajkai végleges formáját és színét. Ha nincs elképzelése a színről, sok-sok kérdést feltéve, és természetesen a bőre, haja és szeme színétől függően együtt rátalálunk az ideális színre.

A szájtetoválás 1-1,5 órát vesz igénybe, majd 1.5 hónapon belül szükséges egy korrekció, ahol tökéletesítem a pigmentálást. A gyógyulás szájtetoválás esetén 4-5 nap, lehellet vékony pörkkel gyógyul, így közben nyugodtan élheti megszokott életét!

Az elkészült szájtetoválás színe egyedi, mert a bőr saját pigmentjeitől is függ. Korrekciónál van lehetőség a sötétítésre, világosításra vagy élénkítésre is. Ha elrontott szájtetoválása vagy szájkontúrja van, ne keseredjen el! Van rá megoldás!

A régi, elrontott tetoválás halványítása vagy elfedése egyedi, több alkalmat igénylő feladat, mely megelőzi a végleges forma és szín elkészítését. A végeredmény ebben az esetben is gyönyörű lehet! Csábító, telt, mégis elegáns ajkak.

A satírozott technikával készülő szájtetoválást kortól függetlenül mindenkinek ajánlom! Tapasztalataim szerint az orr-ajak barázda kialakulásakor az arc szomorúvá, fakóvá, "öregecskévé" válhat. Egy telt, élénkebb színű ajak éveket fiatalíthat, megjelenése üdévé, megnyerővé válik!

Ajaktetoválás technikái:

  • Ajak kontúr (forma nem javítható, telt, szimmetrikus ajakra ajánlom)
  • Lágy félsatír (ajak formája javítható, asszimetria kiküszöbölhető. Természetes, a szájszínnél egy árnyalattal sötétebb színben készíthető el telt ajakra.)
  • Teljes satír: rúzsozott hatás. Bármilyen színben elkészíthető! Vékony ajakra a legideálisabb! Legszebb, leglátványosabb az ajaktetoválások közül
  • 3D szájsatír: Egymással harmonizáló színek kiválasztása, kívülről befelé halványodó effekttel
  • Lip light: felső kontúrvonal fölé tett fehér halvány satír, mely optikailag kiemeli az ajkat