Szemhéj tetoválás

Szemhéj tetoválás

Szemhéjtetoválás, tusvonal tetoválás,szemhéj satír tetoválás

Nagyon sokféle változata létezik a szemhéj tetoválásának,melyek kortól függetlenül,bárkinek jól állnak,hiszen a szemhéjtus tetoválás kiemeli a szemeket. A szemhéjtetoválást azoknak a hölgyeknek ajánljuk,akik reggel indulás előtt nem szeretnének perceket kínlódni a tökéletes tusvonal meghúzásával a tükör előtt, egésznapra tartós sminket szeretnének, és nem utolsó sorban a szemhéjtetoválás elvonja a figyelmet a szem körüli ráncokról.

Nagyon fontos,hogy a  műszempillát a tetoválás előtt el kell távolíttatni!

Szalonunkban végzünk: füstös szemhéj tetoválást, klasszikus szemhéjtus tetoválást és egyedileg választott formájú és színű szemhéjtetoválást is.

Füstös szemhéjtetoválás: Ha egy vadabb sminkre vágyik, ez a tetoválás a legjobb választás. Az alap szemhéjtus fölé közvetlenül egy satíros technikával kerül pigment, amitől egy igazán trendi tetoválást kapunk.

Klasszikus szemhéjtus tetoválás: Az ön igényeinek megfelelően kérheti vékony,normál,vastag méretben is. A színt is ön dönti el,hogy a klasszikus fekete vagy egy extrémebb, színes tusvonalat készítsünk el.

Maga a tetoválás 1,5-2 óráig tarthat. Minimális fájdalommal járhat,ezért érzéstelenítő krémmel előzzük meg a kezelést. 15-20 perc elteltével elkezdjük a tetoválást. Kezelés közben is folyamatosan kenjük az érzésteleníő krémmel a tetoválandó területet,megelőzve a fájdalmas érzést. Miután végeztünk a tetoválással,vékony rétegben kezelés utáni krémet kenünk fel.