Szemöldök tetoválás

Szemöldök tetoválás


Az Everlast Beauty Lines Aesthetic Centerben legújabb trendeknek megfelelően és a legmodernebb technológiákkal kivitelezve készítjük el a vendégünk által kiválasztott, és közösen megtervezett formát és szemöldök típust. Mindig szemelött tartjuk a kedves vendég kívánságait és eszerint adunk szakmai tanácsot a megjelenést és a szemöldök tetoválás kivitelezésének technikáját illetően.

Az Everlast Beauty Lines Aesthetic Centerben többféle szemöldök tetoválási eljárás közül választhat, és számtalan lehetőséget kínálunk ezen felül a felsorolt technikák kombinációjával is.

Szemöldök tetoválási típusok:

Character artistic beauty - Karakteres megjelenés, satíros gépi technika
Natural artistic soft beauty - Lágyabb megjelenés, satíros gépi technika
Soft powder - Lágyabb megjelnés, színátmenettel hangsúlyosabb és lágyabb részek, satíros tecnika
Microblading - Natural artistic szálazott  - A legtermészetesebb hatás, szálazott szemöldök, kézi technika
Hibrid artistic - A szálazott szemöldök és a satíros technikák kombinációja, satíros gépi, és microblading kézi technológai
Reconstruction (helyreállítás) - Baleseti sérülések, vagy veleszületett hiányosságok helyreállítása

Gyógyulási ideje:

A szemöldök tetoválás befejezése után egy speciális krémet kenünk a szemöldökre,ami E-vitamint tartalmaz,így védve a friss tetoválást a külső behatásoktól,kerülve az elfertőződést és nem utolsó sorban elősegítve a gyógyulást. A krémezéssel nem szabad túlzásokba esni,mert az sem jó,ha egy vastag krémréteg van a szemöldökön,hiszen így nehezebben gyógyul a tetoválás. Fontos,hogy vékony rétegben kenjük napi 5x,fürdés előtt és után is. A kezelést követő legalább 3 hétben kerülni kell a szaunát,uszodát,szoláriumot és strandot. Napozáshoz fénvyédő krém használata ajánlott. Amíg a pörk nem esik le magától,nem szabad piszkálni,vakarni,dörzsölni a tetovált területet.