Időpontfoglalás Belépés
Tetoválás eltávolítás

Tetoválás eltávolítás


Q: kapcsolt YAG lézeres tetoválás eltávolító kezelés

A Q: kapcsolt YAG lézer speciális hullámhosszú fényt bocsájt ki magas csúcsenergia pulzussal. A tetoválás eltávolítás annál hatékonyabb, minél rövidebb idő alatt tudunk minél nagyobb energiát besugározni a kezelendő tetoválásba. A melanin, illetve a sötét színű tetováló festékek egyaránt képesek elnyelni ezt a lézerfényt. A YAG lézer Q-switch üzemmódban képes a tetoválásokat eltávolítani, hegesedés nélkül illetve a környező szövetek így nem károsodnak.

A lézer máshogyan hat különféle színű festékekre, egyes festékekben a kettős kötéseket bontja fel, másokban fragmentál (a pigment tartalmú sejtek felhevülnek és felrobbannak) és a falósejtek számára hozzáférhetővé teszi a festékanyagokat. A növényi pigmentet könnyebb eltávolítani,mint a kémiai tintát. A vasat tartalmazó festékek lézer fény hatására befeketednek,amit később már csak kémiai úton lehet eltűntetni.
A fekete és kék tetoválások távolíthatóak el legkönnyebben,míg a zöld és sárga színű pigmentek nem nyelik el ideálisan a fényt. A fehér tetoválásokat nem lehet eltűntetni.

A lézeres tetoválás eltávolítás egy egyszerű kozmetikai folyamat, mely lehetővé teszi a nem kívánt tetoválásk eltávolítását.
 

A legtöbb tetoválás eltávolítás 3-10 alkalmat igényel 4-8 hetes szüneteket beiktatva két kezelés között. A kezelés szám nagyban függ a tetoválás színétől, mélységétől. A lézeres tetoválás eltávolítás segítségével megszabadulhat nem kívánt tetoválásától anélkül, hogy károsodna a bőr. A kezeléseknek minimális, jól tolerálható mellékhatásai vannak.

Dupla hatásfok kétféle hullámhossz segítségével

532 nm hullámhossz

Az 532nm hullámhosszú kiegészítő segítségével, mely zöld fényt hoz létre, képes elnyelődni a vörös és a narancssárga pigmentekben. Ez a hullámhossz alkalmas a vörös és narancssárga tetoválások eltávolítására, ugyanakkor a pigment foltok eltávolítására is. Ezáltal az öregségi foltokat és a napfoltokat is képes eltávolítani.

1064 nm hullámhossz

Az 1064 nm-es kiegészítő csaknem infravörös fényt generál (szemmel nem látható) , mely megfelelően nyelődik el a sötét pigmentekben. Ezzel a hullámhosszal eltávolíthatjuk a kék, fekete, türkiz színű tetoválásokat. A kezelés kíméletes, nem károsítja a környező szöveteket.

 

A két hullámhossz kombinációjával a barna tetoválások eltávolítása is lehetségessé válik.