VivaPRO2® MIKROTŰS RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS

VivaPRO2® MIKROTŰS RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS

Mindannyian szeretnénk fenntartani a fiatalos megjelenést, viszont az idő előre haladtával megjelennek afinom ráncok, vagy éppen mélyebbek alakulnak ki, és emiatt  az önbizalmunk csökkenhet, esetleges komplexusok alakulhatnak ki.


DE VAN LEHETŐSÉG AZ ÖREGEDÉS JELEINEK MEGFÉKEZÉSÉRE, VISSZAFORDÍTÁSÁRA:
VivaPRO2® MICROTŰS RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS.EZ A MINIMÁLISAN INVASZÍV KEZELÉS A MIKROTŰ,  RÁDIÓFREKVENCIA ÉS FÉNYTERÁPIA EGYVELEGE, EGY SPECIÁLIS, SZEMÉLYRE SZABOTT HYALURONSAVAS-KOLLAGÉNES, VITAMINOZOTT ÉS PEPTIDEKET IS TARTALMAZÓ SPECIÁLIS „BOOST” SZÉRUM BEVITELE A RÁNCOK NAGYMÉRTÉKŰ JAVÍTÁSA VÉGETT.

 

A VIVACE® mikrotűs kezelés (kollagén indukciós terápia) a mikro-szúrások százaival a bőrszövetekben stimulálja a kollagént, és rádiófrekvenciás energiát használ a szövet melegítésére és a bőr mély rétegeiben a kollagén és elasztin termelés további ösztönzésére.

 

Mitől válik egyedivé a VivaPRO2®?

 

TERMÉSZETES EREDMÉNYEK

 

A VivaPRO2® ötvözi a mikrotűs és  a rádiófrekvenciás energiát a kezelés során, valamint egy speciális kezelési szérum bevitelével elérhetjük, hogy a páciensek számára kiváló, természetes megjelenésű eredményet érjünk el. A páciensek elégedetten fogják tapasztalni az arcon, a nyakon és a kézfejen lévő finom és mélyebb ráncok kisimulását.

A két kezelőfejnek köszönhetően egymás után alkalmazható a Micronnedleing és a Thermage kezelőfej.

A Frakcionális Rádiófrekvencia nem más, mint több Bipoláris Rádiófrekvencia egy kezelőfejen, így ötvözi a Bipoláris és a Multipoláris előnyeit, mélyre hat és nagyobb területet érint. A frakcionális rádiófrekvencia (másnéven mátrix RF) új iránya a rádiófrekvenciás technológiának, intenzívebb non-invazív kezelést és kiemelkedő eredményeket biztosítva.

 

Izgalmas, a kategóriában legjobb, kezelés.

 

A VivaPRO2® Microneedle RF készülék cserélhető fejegységein 25 vagy 49 vagy 81 arany hegyű tűt tartalmaznak, a kezelendő területtől függően,  amelyek 31 behatolási mélységben rádiófrekvenciás energiát juttatnak be, hogy finom melegítsel még jobban feszesítsék a bőrt.


 

A KEZELÉS MINIMÁLISAN INVAZÍV, ÍGY  NINCS FELÉPÜLÉSI IDŐ!

 

A VivaPRO2® rádiófrekvenciás mikrotűs kezelés lehetővé teszi a páciensek számára, hogy azonnal visszatérjenek a szokásos napi rutinhoz.

 

MIT NYÚJT A VivaPRO2® MIKROTŰS RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS A PÁCIENSEKNEK?

EGYSÉGES BŐR

A VivaPRO2® a bőr tónusának, textúrájának és feszességének nagyértékű javulását eredményezi.

 

EGÉSZSÉGES BŐR

A VivaPRO2® egy minimálisan invazív kezelés, amely enyhíti a finom és mélyebb ráncokat, egységes bőrszínt eredményez, ösztönzi a kollagén és elasztin termelést, minimalizálja a pórusméretet, üdébb arcbőrtbiztosít, simább és egészségesebb bőrt eredményez.

 

KOLAGÉN STIMULÁLÁS

A mikrotűs más néven CIT (kollagén indukciós terápia). Ez a kezelés steril mikrotűkkel mikroszkopikus sebeket hoz létre a dermisz mélyén, amelyek négy-hat órán át nyitva maradhatnak. Ez megfelelő időt biztosít a testnek az új kollagéntermelés kiváltására és a mikrosejtek gyógyítására.

A VivaPRO2® ötvözi a mikrotűs kezelést az RF (Rádió Frekvenciás) energiával, lehetővé téve a dermis elektrokoagulációjával a kollagén és az elasztin további termelődését, átalakítását.

 

A VivaPRO2® egyenletesen osztja el a rádiófrekvenciás hőt a tűvégeken, így a kezelés megfeszíti az arcbőrt és csak minimális bőrpírt okoz. 

 

FELÉPÜLÉS

A VivaPRO2® az egyik legrövidebb gyógyulási idővel járó ilyen jellegű kezelés. Néhány páciensnek a kezelés után sem kell használnia semmilyen sminket amivel elfedné a bőrpírt vagy a duzzanatot. Javasoljuk, hogy legalább hat órát várjon a sminkelés előtt, és néhány páciens számára előnyös lehet, ha másnap reggelig vár.

A speciális Boost szérum elősegíti és gyorsítja a legjobb eredmények elérését. A páciensek tapasztalni fogják a bőr textúrájának és tónusának fokozatos javulását a kezelést követő hat hónap alatt. 

KÖLTSÉGEK

A VivaPRO2® költségének alakulása függ a kezelt testfelületek nagyságától, valamint a várható mikrotűs kezelések számától.

 

FÁJDALOM

A VivaPRO2®-t úgy tervezték, hogy új szintre emelje a páciensek kényelmét. Sok páciens az érzést az arcra gyakorolt ​​könnyű nyomásként írja le, és úgy találja, hogy ennek a kezelésnek minimális az állásideje.

 

Milyen típusú eredményekre számíthatok?

A VivaPRO2® után a betegek simább, feszesebb és fiatalosabb bőrt fognak tapasztalni az arcukon, a nyakukon, a kezükön és a testükön. Ennek a kezelésnek az eredményei azonnal kezdenek megjelenni, és az idő múlásával tovább javulnak.

 

MIÉRT FONTOS A RÁDIÓFREKVENCIA A KEZELÉS SORÁN?

A rádiófrekvenciás kezeléssel biztosított hő serkenti a kollagéntermelést, amely szükséges a feszes és fiatalos bőr számára. A rádiófrekvencia és a mikrotű kombinálása lehetővé teszi a betegek számára, hogy a legtöbbet hozzák ki kollagén indukciós terápiájukból.

 

MENNYI IDEIG FOG TARTANI A KEZELÉS?

A VivaPRO2® Mikrotűs kezelések gyorsak és egy óra alatt elvégezhetők. Ez magában foglalja a 30 perces kezelési időt, valamint az előkészületeket, és a kezelés utáni nyugtató pakolást.

 

Hány kezelésre lesz szükségem?

A legtöbb páciens három kezelésből áll, amelyek négy-hat hét különbséggel vannak elosztva. Az eljárás megismétlése kiváló eredményeket nyújt, amelyeket a páciensek el is végeztetnek, de természetesenlehetőség van egyetlen kezelés elvégzésére is.