Időpontfoglalás Belépés
Volumenpótlás Hyaluronsavval

Volumenpótlás Hyaluronsavval

 

Az arc megereszkedésének kezelése
Ahogy az arcunk öregszik, a szemgödrünk és az orrunk egyre nagyobb lesz, míg az állkapcsunk összemegy. Az idősebb embereknek egyre táskásabb lesz a szemük és megnyúlik a felső ajkuk, ezzel egy időben az állkapocs vonala eltűnik. Az öregedési folyamat közben az arc finom vonalai elvesznek, a halánték szövetei is csökkennek, az arccsont területén nem sok változás megy végbe ezért az különösen „kiállónak” tűnhet. A változások eredményeként megjelennek a mély, karakteres ráncok, barázdák. Az egyenetlen pigmenteloszlás pedig öregségi foltok kialakulását eredményezi. A vízvesztés valamint a bőr rugalmasságát biztosító rostok mennyiségi és minőségi változása tovább rontja a bőr megereszkedését. 
Ma már tisztában vagyunk azzal, hogy a fiatalosabb megjelenés érdekében nem csak az elvesztett volument kell pótolnunk, hanem olyan anyagokat kell használnunk, amelyek hatékonyan utánozzák az elvesztett szövetek összetételét. Ha időben elkezdjük ezeknek a hiányoknak a pótlását, akkor le tudjuk lassítani az öregedés folyamatát, megfelelő töltőanyaggal pedig egyszerűen pótolható az elveszett zsír és kötőszövet. Évszázadokon át kutatták azt az anyagot ami alkalmas az arc feszességének növelésére, ráncfeltöltésre valamint az arc struktúrájának visszanyerésére, míg nem rátaláltak a hyaluronsavra. Ez a poliszacharid természetes, minden szervezetben fellelhető anyag amely kulcsszerepet játszik a bőr állagának, teltségének és hidratáltságának fenntartásában. A hyaluronsav emellett egy olyan hidratáló anyag, amely elősegíti a sejtek anyagcseréjét valamint helyreállítja a bőr szilárdságát és rugalmasságát.
 
Ma már meg van arra a lehetőségünk, hogy a problémák jelentős részét megoldhatjuk úgynevezett arcliftinggel. A hyaluronsavval történő arclifting alkalmas arra hogy látványosan megfiatalítsa a bőrt, amennyiben szükséges más kezelésekkel kiegészítve. Ez a módszer az egyik legeredményesebb és legtermészetesebb módja az arc frissességének visszaállítására szikével történő vágás és felépülési idő nélkül.A hyaluronsavval történő volumenpótlás után a megereszkedés természetesen elsimul, mivel a töltőanyag felemeli a megereszkedés egy részét vagy egészét. A kezelés hatására az orr és szájzug között lévő nevető ránc és az ajakszéltől lefelé futó Marionette-redő is természetesebben simul.
 
Ezzel a kezeléssel képesek vagyunk létrehozni azt a fiatalosabb külsőt Ön számára, amit mindig is szeretett volna. Azonban minden ember egyedi, ezért különböző igényekre más és más technikák alkalmazhatóak, a kezelések kombinációjával pedig mindig látványosabb és szebb végeredményt kapunk. 
 
A kezelés eredménye átlagosan 9-12 hónapig tart.