Időpontfoglalás Belépés
Zsírbontó injekció

Zsírbontó injekcióAz egész világon sok ember szenved az elhízás tüneteitől, étkezési szokások, a testmozgás hiánya és / vagy veleszületett problémák miatt. A zsírbontás az egyik legnehezebb feladat, amelyet hatékonyan lehet megoldani az esztétika területén. Bár sok zsírbontó termék már hosszú ideje forgalomban van, rossz hatékonyságuk és mellékhatásaik miatt nem felelnek meg a páciensek igényeinek.

A Prostlane Inner B csúcsminőségű zsírbontó peptideket tartalmaz, és a hatóideje alatt egyenletes adagolja a pepideket, nagyon biztonságos és hatékony, amely a legnagyobb megelégedést nyújthaja a célzott helyi zsírbontásban a páciensek számára.

 

Az alkalmazási területek:

- Arc (az alsó harmadának két oldala, toka),
- Has
- Felkarok
- Derék tájék
- Fenék
- Combok és térd.

A Prostrolane Inner-B előnyei más hasonló zsírbontó termékekhez képest:

- A zsírszövetek mérete, zsírsejtek nagymértékű csökkenése nekrózis/szövethelhalás nélkül, így a mellékhatás drasztikusan csökken más termékekhez képest.
- A termék egyidejűleg felgyorsítja a zsírbontást, és erősen csökkenti az adott területen a zsír újratermelődését.
- A termék folyamatos és leghatékonyabb zsírbontó hatást biztosíthat 2 héten keresztül egy injekcióval.
- A készítmény nagyon puha, amely minimalizálja a fájdalmat a páciensek számára.
- Az egyedülálló és kizárólagos szabadalmaztatott technológia használata, így egyedi vezető pozíciót tölt be a piacon.

Kezelést követően:

- A kezelet területet 2 héten keresztül, amíg a hatóanyag aktívan fejti ki a hatását, naponta 20-30 percet gyengéden masszírozni szükséges a jobb hatásfok elérése érdekében.
- Mint minden hasonló kezelést illetően a mozgás nagyban segíti, és beíndítja a folyamatot, így amennyiben a páciens teheti napi 20-30 perc aktív kardió mozgást kell hogy végezzen.